Питання безпеки харчових продуктів, харчування та продовольчої безпеки нерозривно пов'язані.
Раціональне харчування – це повноцінне харчування людей з урахуванням статі, віку, характеру праці, кліматичних умов та інших чинників.
Більшість людей хоча б раз у житті чули слова «пробіотик», «пребіотик», «синбіотик», «симбіотик» та «постбіотик», але далеко не кожен до кінця розуміє їхнє значення. Начебто щось пов'язане з кишківником, але що саме – питання!? Спробуймо з цим розібратися.
Здоровий спосіб життя - індивідуальна форма поведінки людини, яка відповідає віковим, статевим, спадково зумовленим особливостям організму людини, умовам його існування, і орієнтована на збереження, зміцнення та відновлення здоров'я, необхідного для виконання людиною її біологічних та соціальних функцій.
Правильно організоване харчування допоможе зберегти здоров’я, енергію та високу працездатність.
За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, сьогодні у світі понад 14 мільйонів людей мають розлади харчової поведінки, включаючи 3 мільйони дітей та підлітків.
Здорове харчування — це не тільки добре самопочуття і позбавлення від багатьох недуг, але й любов та повага до себе, це прагнення до здорового і тривалого життя, інвестиція в майбутнє.
В кавунах присутні в невеликій кількості 19 вітамінів та 11 мінералів. Ще в них міститься порядка 4-6% цукрів: глюкози, фруктози і цукрози.
Значна частина дітей, які часто чують про свою «неідеальність» згодом живуть з заниженою самооцінкою та у вічних потугах створити досконалу картинку для зовнішнього світу.
Починаючи використовувати модний електронний гаджет, людина звикає фізично і психічно до нього та до процедури вейпінгу.