Здоровий спосіб життя

  • Тиждень обізнаності про харчові порушення

    Проблема розладів харчової поведінки є важливою, оскільки вона має складний характер і потребує спеціалізованого підходу до діагностики та лікування.

  • Щоденні звички, які допомагають жити довше

    Довге життя – це не випадковість, а результат наших щоденних звичок. Навіть маленькі зміни можуть суттєво вплинути на здоров’я та якість життя.

  • Що таке компульсивне переїдання та як його позбутися?

    Компульсивне переїдання (або розлад переїдання) — це психологічний стан, що характеризується регулярними епізодами неконтрольованого споживання великої кількості їжі, навіть за відсутності фізичного голоду.

  • Сон – важлива основа здоров’я

    Сон – це базова потреба людини, яка поряд із збалансованим харчуванням та регулярною фізичною активністю є одним з основних компонентів здоров’я у будь-якому віці.

  • Профілактика зимового травматизму

    Згідно зі статистичними даними у зимовий період більш ніж удвічі збільшується «вуличний» травматизм, становлячи до 15% випадків захворювань, що призводять до тимчасової непрацездатності.

  • Обережно! Ожеледиця!

    Рятувальники Донеччини попереджають жителів регіону про ожеледицю. Вони закликають бути обережними як пішоходів, так і водіїв. Щорічно реєструється сумна статистика травмувань, пов’язаних з ожеледицею.

  • Вплив сну на здоров’я

    Сон – це особливий фізіологічний стан, необхідний як для захисту психічного та фізичного стану здоров’я, так і для поліпшення якості життя.

  • Джерела фосфору у харчових продуктах

    Фосфор складає 1% маси тіла людини. Підраховано, що організм дорослої людини містить близько 12 г фосфору на кілограм.

  • Як зміцнити імунітет школяра?

    Імунітет – це захисна система організму, природний бар‘єр, який захищає від вірусів та бактерій, а отже і від захворювань.

  • Як привчити дитину мити руки: практичні поради

    Миття рук – один із найдоступніших і найпростіших способів захисту дитини від багатьох хвороб, адже через контакт з руками поширюється більшість мікробів.

1 2 15 16 17 18 19 20 21 34 35
Знайти